Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

På tur i naturen

Kom ud og oplev Billund Kommunes smukke og spændende naturområder. Besøg den bynære natur, få inspiration til ture på egen hånd eller tag på guidede ture med naturvejleder.

Bynær natur og rekreative åndehuller

Billund Kommune byder på et væld af smukke naturområder tæt på byen og dejlige rekreative områder med bålpladser, shelters, naturfitness, borde og bænke, lige inden for rækkevidde. På linket nedenfor kan du læse mere og finde forslag og kort over de forskellige områder. 

Find den bynære natur og de rekreative områder

 

Inspiration til ture ud i naturen

Kommunen byder også på nogle af landets mest spændende og smukke naturområder såsom heder, moser og engarealer. På linket nedenfor kan du læse mere og se forslag til forskellige områder, der er et besøg værd. Så tag familien med ud i Billund Kommunes fantastiske natur.

Inspiration til ture ud i naturen

 

 

Børnenes natur - kom og leg!

Naturen er en legeplads på alle årstider. Her kan du lege på tværs af alder og her går legen, kreativiteten, læring og sundheden hånd i hånd. Naturen danner rammer for fællesskabet og de fælles aktiviteter - så kom og vær med!

Information om Børnenes natur

 

 

Guidede ture med naturvejleder

Tak for i år!

I 2017 kunne du igen komme med på en række spændende naturvejlederture i Billund Kommune. Der var alt fra krible-krabledyr for både store og små, til snapseture, der nok mest er for de voksne. Igen i år bød vi på den populære svampetur, hvor du kunne lære hvilke svampe, der kan spises og hvilke svampe, man skal holde sig fra.

Vi glæder os til at præsentere 2018 programmet for jer!

Oversigten over guidede ture i 2017