Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Rådhusets "baghave"

Området bag rådhuset gemmer på flere skjulte oplevelsesmuligheder, og dem vil Billund Kommune nu fremhæve for borgerne, ved at omdanne og forskønne det.

Der vil i løbet af de kommende par år ske ændringer med det grønne område, der ligger bag rådhuset i Grindsted. Arealet har i en del år ligget stort set uberørt hen, men nu skal området gøres mere attraktiv for borgerne.

I første omgang er der sket noget med det vilde og ufremkommelige naturareal med urskovspræg, der ligger mellem Østerbrogade og gangstien ved Kirkegade. Her er der blevet tyndet ud og etableret en ny trædesti. Den nye flotte trædesti indvies den 3. november 2017. Læs mere under billedet her på siden og kom og vær med!

Efterfølgende rettes opmærksomheden på "sletten" lige bag rådhuset. Det er i dag er en blomstereng, men samtidig er der planer om at etablere "en grøn sal" - en slags udendørssal, hvor man kan opholde sig. Det bliver noget, der er bygget op af beplantning, og som ligner en slags opholdsrum. Helt præcist, hvad det bliver, er ikke afgjort endnu.

Kommunen forventer at den første del af arbejdet begynder i løbet af efteråret og på sigt er det Billund Kommunes ønske, at der i hele den grønne kile langs åen i Grindsted by er forskellige oplevelsesmuligheder.

 

 

 


Natursti